Deze website geeft u een indruk hoe bewoners geïnformeerd kunnen worden over de Fresh-r-make-over. Uiteraard kan deze website desgewenst aangepast worden op uw huisstijl. Graag laten wij u, als woningcorporatie, nader kennis maken met de Fresh-r-make-over.

De Fresh-r zorgt voor een gezonde woning die vrij is van vocht, tocht, schimmel en vieze lucht. Door het gebruik van sensoren werkt het systeem automatisch, waardoor de bewoner comfort ervaart zonder hier iets voor te doen. Toepassing van de Fresh-r is voor u een no-regret maatregel, omdat u het systeem eenvoudig kunt hergebruiken. De installatie is makkelijk te onderhouden en breed toepasbaar bij verschillende woningtypes. Door de installatie van dit decentrale systeem in één dag is de overlast voor de bewoners minimaal.

Bent u geïnteresseerd in de Fresh-r-make-over en wilt u als woningcorporatie ook een aangenaam en gezond binnenklimaat voor uw bewoners? En bent u benieuwd naar de mogelijkheden binnen uw woningaanbod? Graag informeren wij u over de eenvoud en toepasbaarheid van de Fresh-r-make-over. Voor meer informatie neem contact op met Don Platteel (06-12 88 76 71) of Roor de Gans (06-13 20 46 76).

Wilt u dat wij contact met u opnemen, vul uw gegevens in op dit formulier.